Про роботу комісії з контролю за реалізацією виконання Програми профілактики правопорушень на 2021-2023 роки

 Вчора, 25 серпня, відбулося засідання комісії з контролю за реалізацією виконання Програми профілактики правопорушень на території Лисичанської міської територіальної громади на 2021-2023 роки під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Максима Черевка.

Першим питанням на засіданні розглянули заходи з профілактики та протидії шахрайству. За даними правоохоронців фактів шахрайства, коли на мобільний телефон надходять дзвінки від псевдо правоохоронців що нібито їх родичі потрапили у біду та псевдо банківських працівників щодо нібито виниклих проблем з банківськими картками, через що потерпілі втрачають свої гроші або, перераховуючи їх на рахунки зловмисників або зловмисники їх знімають з банківських карток, стає більше. Було зазначено, що нерідко трапляється шахрайство при здійсненні купівлі-продажу товарів через мережу Інтернет.

Особливу увагу приділили питанню організації безпечного дозвілля дітей під час літніх канікул, в тому числі щодо виявлення та припинення порушень, пов’язаних з продажем неповнолітнім спиртних напоїв та тютюнових виробів.

Також члени комісії заслухали звіти з питань безпеки дорожнього руху, стану та результатів перевірок з правомірності використання земельних ділянок, а також питання подальшого впровадження та території Лисичанської міської територіальної громади системи відеоспостереження.

З зазначених питань на засіданні комісії звітували представники правоохоронних органів, управлінь та відділів Лисичанської міської ВЦА.

По всім питанням прийняті відповідні рішення та доведені до виконавців.

Відділ взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ВЦА