Про святкування 9-ї річниці створення мережі ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг ( далі — ЦНАП) у м. Лисичанську зустрічав своїх відвідувачів з чудовим настроєм, у святковій атмосфері та із гостинцями! Так і годиться поводитися у День народження!

Ми разам з усією ЦНАПівською спільнотою країни відзначили дев’яту річницю прийняття Закону України «Про адміністративні послуги», завдяки якому були визначені правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг. Це був виважений та свідомий крок наближення держави до людини, що виправдав себе та набув досконалості!

Мережа ЦНАП постійно і швидко зростає. І на сьогодні вона становить 2337 точок доступу до адміністративних послуг! ЦНАП у м. Лисичанську є складовою частиною всеукраїнської мережі з 2014 року.

Залюбки ділимося приємними подіями та сюрпризами святкового дня!

З цієї нагоди керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка напередодні свята завітав до ЦНАП у м. Лисичанську та привітав співробітників ЦНАП на чолі із начальником управління адміністративних послуг Оленою Литвинюк, подякував за плідну працю, яку колектив виконує від щирого серця та з великою любов’ю. І це є очевидним для кожного, хто переступає поріг ЦНАП. Адже, завдяки якісному та неупередженому виконанню своїх обов’язків всіма працівниками ЦНАП, збільшується ступінь довіри громадян до влади! ЦНАП у м.Лисичанську займає високу позицію серед ЦНАПів Луганської області і є одним з найкращих.

Також радо ділимося ще однією приємною новиною! Під час свого візиту Олександр Заїка вручив Олені Литвинюк ключі від автомобіля. Адже сьогодні ЦНАП обслуговує не тільки мешканців міста, а й усієї Лисичанської міської територіальної громади, що значно розширила свої межі з січня 2021 року. Завдяки цьому ЦНАП стане більш доступним та мобільним, а робота з використанням кейсу «Мобільний офіс» — оперативною та злагодженою!

До святкування річниці створення мережі ЦНАП долучилися учні Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12. Діти взяли участь у виставці малюнків «ЦНАП очима дітей», яка представлена до уваги нашим відвідувачам у приміщенні ЦНАП. Дуже важливо з дитинства розуміти, що спілкування з Державою має бути простим, зрозумілим та комфортним! Ми дуже вдячні за креативний підхід маленьким художникам!

Саме для ознайомлення із призначенням ЦНАП та його можливостями до нас завітали школярі — учні Лисичанської спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8. Наші питливі відвідувачі ознайомились з діяльністю ЦНАП і отримали відповіді на свої питання. Проводити екскурсії ЦНАПом для учнів цієї школи уже стало чудовою традицією! Тож ми запрошуємо інші школи до співпраці!

Відвідувачі упродовж святкового дня ділилися своїми враженнями про наш ЦНАП, висловлювали побажання щодо його діяльності, залишаючи нотатки на дошці «ЦНАП очима відвідувачів». Для нас є вкрай важливим зворотній зв’язок! Ми цінуємо думку кожного! Ваші відгуки будуть обов’язково проаналізовані та ми залюбки поділимося результатами!

Цей день ми будемо згадувати ще довгий час! Бо він був наповнений особливою атмосферою, подарунками, привітаннями та позитивними емоціями! Дякуємо всім, хто розділив з нами святкові години, що не переставали бути годинами праці за для зручності наших заявників!

Більше інформації щодо діяльності Центру надання адміністративних послуг у м.Лисичанську можна отримати за посиланням на офіційний сайт: http://adminposluga.lis.lurenet.ua/ та на сторінках у Facebook — https://www.facebook.com/CNAPLysychansk/ та Instagram — https://www.instagram.com/cnap.lysychansk/

Ми працюємо для вас! Управління адміністративних послуг Лисичанської міської ВЦА