У Лисичанську розглянули питання щодо особистих прав та інтересів повнолітніх недієздатних осіб

 Учора, 16 грудня, відбулося засідання Ради опіки та піклування у справах повнолітніх недієздатних або обмежено дієздатних осіб та осіб, які потребують постійного стороннього догляду (далі — Опікунська рада) під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Євгена Наюка.

В ході засідання розглянуті питання щодо особистих прав та інтересів повнолітніх недієздатних осіб та прийняті відповідні рішення.

Зазначимо, що опікунська рада — консультативно-дорадчий орган, одним з основних завдань якого є захист особистих і майнових прав та інтересів осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати свої обов’язки.

Шановні мешканці Лисичанської міської територіальної громади, з питань, пов’язаних з встановленням, здійсненням, припиненням опіки можна звертатися за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22а каб. № 23 або за телефоном (050) 907 14 72, з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 12:48.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА