Надано допомогу дружині померлого учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 Минулого тижня, 16 грудня, відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги сім’ям, у випадку втрати годувальника із числа ліквідаторів аварії на ЧАЕС, евакуйованих та потерпілих (далі — Комісія) під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Євгена Наюка.

Під час засідання розглянуто та погоджено питання про надання матеріальної допомоги дружині померлого учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Зазначимо, що матеріальна допомога у випадку втрати годувальника із числа ліквідаторів аварії на ЧАЕС, евакуйованих та потерпілих (далі — матеріальна допомога) надається відповідно до Порядку, затвердженого розпорядженням керівника Лисичанської міської ВЦА від 20.10.2021 № 1178, за умови перебування сім’ї у скрутному становищі та у разі звернення протягом шести місяців з дня смерті годувальника.

Скрутним становищем вважається довготривала хвороба або онкологічне захворювання, проведення лікування з хірургічним втручанням померлого годувальника.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА