Інтервёю з прикордонником Олександром ЧЕЛЬНИКОМ

Ворог окупував наші міста, знищив наші домівки та затишок. Тисячі людей стали переселенцями. Але ми не зламались, ми продовжуємо боротьбу. Адже люди - найбільша цінність громади!

Кожен з нас, де б ти не перебував, і є Лисичанськ!

Лисичанська міська військова адміністрація кожної п'ятниці знайомить Вас з лисичанами, які роблять все можливе для нашої Країни та є гідним прикладом для суспільства.

Сьогодні, ми розповімо історію військовослужбовця 3-го прикордонного загону імені героя України полковника Євгена Пікуса Державної прикордонної служби України - Олександра ЧЕЛЬНИКА, який з початком повномасштабної війни полишив свою улюблену роботу, сім’ю, дім та добровольцем пішов на службу до Державної прикордонної служби України.

З 20 грудня 2022 року Олександр у складі відділу прикордонної служби №1, незважаючи на бойові втрати та безперервні ворожі артилерійські обстріли позицій, мужньо та героїчно протидіяв наступу переважаючих сил противника в районі населеного пункту Бахмут Донецької області в оперативному підпорядкуванні тактичної групи Бахмут. За проявлений героїзм Олександр відзначений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Дивіться за посиланням о  https://www.youtube.com/watch?v=yE85C5d6PFc

#Я_ЛИСИЧАНСЬК

#Вірю_в_ЗСУ