Всеукраїнський колоквіум «Космос. Людина. Духовність»

З 18 по 22 вересня поточного року у м. Ужгород проходив 15-й Всеукраїнський осінній колоквіум «Космос. Людина. Духовність». Луганську область на цьому заході представляла команда під керівництвом директора Лисичанського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді (ЦНТТУМ) Олександра Кустова.

У колоквіумі взяли участь 75 учасників з 20 регіонів України, програмою заходу було передбачено проведення комплексного тестування та захист науково-дослідницьких робіт у секціях за напрямами.

У секції «Краса врятує світ» з науково-дослідницькою роботою «Космічна тематика та її еволюція у світовій літературі» виступив учень Лисичанського багатопрофільного ліцею, вихованець ЛЦНТТУМ Антон Петренко, який за результатами захисту і комплексного тестування, продемонструвавши високий рівень підготовки та ерудиції, зайняв II місце і був нагороджений Дипломом Українського державного центру позашкільної освіти.

Окрім захисту науково-дослідницьких робіт та офіційної частини колоквіуму, подорож запам’яталася учасникам корисним спілкуванням з однолітками з різних куточків України та незабутніми екскурсіями до видатних місць Закарпаття, які були запропоновані організаторами колоквіуму.

За матеріалами сайту Лисичанського ЦНТТУМ