Ельміра Расулова - переможниця конкурсу краси і таланту «Україночка-2018»!

Сьогодні, 2 листопада, у Лисичанському центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся музично-поетичний конкурс «Україночка — 2018».

Конкурс таланту і краси проводився за номінаціями: «Чарівні мелодії пісень» (пісенний), «Гумористичні мотиви» (читання гуморесок чи жартівливої прози); «Лісова Мавка» (демонстрація одягу, вихід учасниць в образі Лісової Мавки — символу духовності і краси), «Танець — мова душі» (народна та сучасна хореографія).

Учасниці із загальноосвітніх шкіл №№ 3, 4, 13, 14, 26, 27, 30 продемонстрували власні таланти, а також розкрили фантазію, довели свою унікальність та оригінальність, показали вміння триматися на сцені, рівень сценічної культури та артистизму.

Всі дівчата були красивими та незрівняними. І, хоч не всі стали переможницями, але всі отримали головне — вдячні посмішки глядачів, підтримку однокласників і друзів, гучні оплески, дружню радісну атмосферу, переповнену позитивними емоціями, сяючі очі та хороший настрій.

Кожна з конкурсанток передала любов до національних традицій, поетичного слова, музики, хореографії, а ще — доброзичливість у серці, бажання творити і перемагати.

Учасниці конкурсу визначились у номінаціях і отримали такі звання:

«Україночка-Артистичність» — Діана Ритікова, ЛСШ № 27;

«Україночка-Співаночка» — Ілона Сердюк, ЗОШ № 13;

«Україночка-Посмішка» — Софія Швачка, ЗОШ № 26;

«Україночка-Грація» — Вікторія Петренко, ЗОШ № 4;

«Україночка-Оригінальність» — Мілана Омельченко, ЗОШ № 3;

«Україночка-Фантазія» — Валерія Горбунова, ЗОШ№ 30.

Переможницею конкурсу краси і таланту «Україночка-2018» стала Ельміра Расулова, ЗОШ І-ІІІ ст. № 14.

Лисичанський центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю

Фото у фотогалереї (31 шт.)