Освітяни нашого міста взяли участь у міжнародній конференції «Сучасні технології соціальної роботи у різних сферах життя»

З 14 по 19 квітня у м. Братислава у спiвпрацi з Східноєвропейським агентством розвитку (ЕЕDA) за підтримки посольства Словаччини в Україні проходила українсько-словацька міжнародна конференція «Сучасні технології соціальної роботи у різних сферах життя».

Представники соціальної, педагогічної, медичної, культурної сфер стали учасниками заходу. Луганську область представили освітяни нашого міста: методист дошкільної освіти Лисичанського методичного центру Ірина Грушевська та завiдувачi дошкільних навчальних закладів № 6 «Чайка» та № 8 «Світлячок» Валентина Полозова та Тетяна Бражникова.

Під час конференції учасники ознайомились з міжнародними системами та моделями надання соціальних послуг, сучасними технологіями соціальної роботи в різних сферах життєдiяльностi.

Навчання поєднувалося з цікавою екскурсійною програмою по містах Словаччини, Чехії та Австрії. Спілкування з представниками усіх регioнiв України та Словаччини проходило в доброзичливій та вiдвертiй атмосфеpi. Незмінними супутниками впродовж усього тижня були гарний настрій, активні обговорення та привітні усмішки.

По закінченні конференції учасники висловили щиру вдячність координатору проекту, головi громадської органiзацiї «Вiдкритий свiт молодi» Ульянi Котляровiй за досвід, отриманий під час активної професійної взаємодії.

Лисичанський методичний центр