Образ світу:) Діти

День миру. Наскільки значне це свято відомо всім.  На підтримку заклику ООН про припинення вогню і відмови від насильства головною подією, 20 вересня, на площі Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю стало арт-шоу символів світу.

Висловити свої дитячі надії, креативні ідеї досягнення миру, показати яким може бути яскравим і різноманітним світ вийшло 150 дівчаток і хлопчиків нашого міста.

Ідейними натхненниками та організаторами шоу стали: міський відділ освіти, Центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю, педагоги-організатори шкіл міста.

Свято розпочалося з феєричного ходи шкіл, які представляли свої асоціації миру. Кожен виконаний символ вітала ведуча, оголошуючи авторів і його значення.

Продовжив програму урочистий і довгоочікуваний момент — нагородження десятки кращих шкіл в організації виховної роботи минулого навчального року.

Завершилося шоу не менш красивим дійством — флешмобом «Мир всім!»

Цей день став для хлопців не тільки інформаційно насиченим, подарував потік позитивних емоцій, а й допоміг учасникам заходу відчути себе причетним до спільної справи — зміцненню довгоочікуваного світу!

Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю

Фото у фотогалереї (19 шт.)