Вони живуть за правилом трьох «Н»: Немає Нічого Неможливого!

Новий формат зустрічі, 21 переможець шкільних президентських перегонів, 60 хвилин плідної роботи, маса «наполеонівських» планів та незабутніх вражень від спілкування – саме так 17 вересня пройшла онлайн-конференція міської ради лідерів Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦПРШМ).

Ділова зустріч розпочалася із взаємних привітань та теплого прийому «новачків» до команди проактивних. Невеличкий екскурс голови Ради, Петренко Вікторії, у «екс-рік» збентежив пам’ять зворушливими спогадами про найяскравіші моменти спільного життя: конкурси, свята, фестивалі, акції, довгоочікувані перемоги. Не оминули і розробку стратегії спільних дій у 2020-2021 навчальному році: «До «нового» - приготуватися!», яка не дає жодного шансу зволікати.

 

 Кожен із присутніх на онлайн-конференції представляв свій учбовий заклад, дитячу організацію і як ніхто інший, в курсі інтересів, бажань та вподобань своїх виборців. Тож, користуючись «вільним мікрофоном», мав можливість запропонувати пізнавальні, актуальні, а, головне, реалістичні ідеї командної роботи на майбутній рік.

Підсумок зустрічі не забарився. Ми маємо альтернативу як можна себе реалізувати. Тож… Від мрії-до дії!

Центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю