У Лисичанську пройшло засідання виконкому

Сьогодні, 21 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали, погодили та винесли на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за І півріччя 2018 року та Проект міської програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки у м. Лисичанську.

Окрім того, на засіданні була заслухана та взята до відома інформація про хід виконання рішення виконкому «Про планування та забезпечення розвитку мережі закладів загальної середньої освіти» та погоджена інвестиційна програма КП «Лисичанськтепломережа» на 2018 рік.

Також під час засідання члени виконкому затвердили рішення про проведення циклу загальноміських урочистих та святкових заходів, внесли зміни та затвердили новий склад деяких міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, затвердили Порядок присвоєння адрес об’єктам нерухомості, розташованим на території міста Лисичанська, погодили проведення гастролей цирку-шапіто «SHEKERA» тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».