Анонс культурних та спортивних заходів на 6-12 грудня

6 грудня почне працювати тематично-інформаційна експозиція «Великі права маленької дитини» до Всеукраїнського тижня права у Лисичанській ЦБС.

7 грудня о 8:00 у метод-кабінеті ЗОШ №14 розпочнеться семінар-тренінг для керівників шкіл «Стратегія управління» за участю головного редактора газети «Шкільний світ» Л. Голиціної. Того ж дня у Лисичанській ЦБС почне працювати виставка-застереження «СНІД - смертельна хвороба». Окрім того, у вівторок планується провести конкурс агітбригад «Что я знаю о здоровом образе жизни» та санітарних бюлетенів «Профілактика туберкульозу» у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю (початок – о 9:00).

У суботу, 11 грудня, відбудеться міський турнір з міні-футболу у спортивній залі Лисичанського гірничого технікуму. Того ж дня міська команда прийме участь у Відкритому кубку міста зі спортивної акробатики, присвяченого 75-річчю Стаханівського руху, що проходитиме у місті Стаханові. Також, у суботу ансамбль «Скерцо»(Лисичанська ДШМ № 1) прийме участь у полуфіналі конкурсу «Континент талантів» (м. Донецьк). Окрім того, 11 та 12 грудня у Лисичанській МДЮСШ проходитиме Чемпіонат Луганської області з карате-до.