До уваги молоді та молодіжних організацій міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля

З 3 по 8 вересня 2017 року у місті Запоріжжя (о. Хортиця) громадською організацією «Добросвіт» за участю представників українських та польських молодіжних та державних організацій буде реалізовано проект «Інновації та можливості у молодіжній роботі: Україна та Польща».

Мета проекту: розвиток громадської активності молоді та підвищення рівня участі молоді у молодіжних заходах. Проект дозволить створити платформу для взаємодії молодіжних працівників та громадських лідерів України та Польщі у сфері молодіжної роботи, налагодити спільну роботу на міжнародному рівні. Робоча мова проекту — англійська.

Для участі у проекті необхідно надіслати до 31 липня 2017 року включно резюме та мотиваційний лист (не більше 1 сторінки) на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. з поміткою «Українсько-Польські обміни». Організатори проекту покривають витрати на проживання, харчування та проїзд учасників.

Детальну інформацію щодо проекту можна знайти в інформаційній довідці про проект (додається). З питань щодо організації та проведення заходу звертатись до координатора проекту Марії Теслюк (тел. +38-099-123-61-16, е-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).

Додатково:

Інформаційна довідка про проект

Вложения:
Скачать этот файл (Dovidka.docx)Dovidka.docx[ ]