"Діти Створюють Країну"

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» запрошує взяти участь в 30 конкурсах міжнародної програми «Діти Створюють Країну», метою якої є виявлення, об’єднання, навчання та підтримка активних дітей.

Ключове завдання програми — трансформувати свідомість дітей, від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни.

До програми вже долучилося 450 дітей з 23 областей України, юних українців з Йорданії та Німеччини.

Участь в програмі — чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь в заходах, навчаннях програми, дізнатися як організувати власну соціальну ініціативу, зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі.

Прийом заявок та робіт до 1 липня 2018 року.

Вік учасників — до 18 років.

Анкета учасника програми: goo.gl/CAghaK

Автори найоригінальніших витворів отримають подарунки в кожному з конкурсів.

Кожен може долучитися до створення нової позитивної картини реальності в Україні!

Для участі в програмі потрібно:

1. Обрати конкурс (або декілька — один учасник може брати участь в кожному з конкурсів).

2. Заповнити анкету учасника програми за посиланням: goo.gl/CAghaK (якщо ви розумієте, що анкета завелика, часу мало, відкладіть написання. Зробіть це тоді, коли буде час без поспіху, спокійно в гармонії з собою написати нам).

3. З позитивом творити і надсилати нам (адреса поштова/електронна нижче).

Основні критерії вибору переможців це — креативність, надзвичайність, щирість, оригінальність, унікальність.

Створені роботи можна надсилати на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (якщо це відео/вірш/фото, історії, пісня/музика)зазначивши Прізвище та Ім’я учасника, № і назву конкурсу, або на поштову адресу: Київ-1, 01001, а/с 441, Громадській організації «Українські Креативні Реформатори» (створені роботи, настільні ігри з фішками, кубиками, картинками, полем, карточками — вигаданими деталями, вкладки, малюнки).

За детальною інформацією можна звертатися за телефоном +38095-27-29-579 — Лілія Ткаченко — організатор програми «Діти створюють Країну», або електронною поштою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. чи на соціальну сторінку https://www.facebook.com/tkachenkoli

Сайт організації: http://ukrngo.org.ua/project/childrencreatecountry/

Соціальні мережі: https://www.facebook.com/ children.create.country/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Perelik_konkursiv.docx)Perelik_konkursiv.docx[ ]