Укрпошта пропонує українцям 7 найпопулярніших послуг, якими можна скористатися, не виходячи з дому

Національний поштовий оператор за останні роки зазнав значних змін. Стабільне зростання доходів, значне покращення якості надання послуг, лідерство у сегменті міжнародної доставки, комп’ютеризація відділень, оновлення автотранспорту. При цьому тарифи на послуги є одними із найнижчих на ринку, а основні послуги працюють онлайн для зручності усіх клієнтів.

Під час карантину компанія пропонує рішення, аби клієнти витрачали менше, і залишалися вдома більше, та заохочує українців користуватися основними послугами, не покидаючи домівки. Так, в Укрпошті можна адресно доставити через листоношу чи скористатися онлайн послугами:

— отримати пенсію та соціальні виплати,

— сплатити комунальні платежі,

замовити ліки,

— оформити онлайн-передплату,

— отримати поштовий переказ «З картки додому»,

— замовити продукти та інші товари широкого вжитку,

— купити товари з інтернет-магазинів.

Аби замовити послуги не виходячи з дому, потрібно лише знати листоношу, яка обслуговує ваш будинок. Для цього можна заповнити коротку онлайн-форму bit.ly/lystonosha або зателефонувати до Контакт-центру 0 800 300 545 та набрати цифру 9. Просунуті користувачі інтернету можуть скористатися основними послугами через смартфон чи комп’ютер на сайті компанії чи в мобільному додатку.

«Укрпошта і у звичайний час, і в умовах карантину працює для того, аби українці в будь-якому населеному пункті отримували всі необхідні послуги. Особливо це важливо для 15 млн жителів в невеликих містах та селах, для яких ми і пошта, і банк, і магазин, а тепер ще й аптека, бо доставляємо ліки. Для багатьох клієнтів такий „зв’язок із світом“ підтримують наші листоноші. І зараз час, коли їхня робота як ніколи цінна та актуальна. Тому ми пропонуємо простий канал для знайомства з ними. Сподіваюся, ця ініціатива змотивує українців залишатися вдома, а ми подбаємо про те, щоб послуги „прийшли“ до них. Звісно, в захисній масці і рукавичках», — відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як повідомлялося, до кінця дії карантину послуга Укрпошти «З картки додому» надаватиметься без комісії. Будь-хто, не виходячи з дому, може надіслати гроші зі свого карткового рахунку своїм рідним або близьким, а листоноші Укрпошти віддадуть готівку адресату. В березні Укрпошта почала доставляти споживачам лікарські засоби. В рамках партнерства з Liki24.com в період карантину ця послуга є безкоштовною для усіх населених пунктів, окрім обласних центрів. Також на час карантинних заходів Укрпошта безкоштовно зберігає відправлення у відділенні.