У Лисичанську у вересні-жовтні проходитиме щорічна Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Всі ми хочемо бачити своє рідне місто чистим, охайним, затишним та благоустроєним, бажаємо ходити по чистій землі, дихати свіжим повітрям і бути здоровими. А це багато в чому залежить від кожного з нас. Своєчасно виконана робота — запорука того, що наше місто буде чистим та красивим.

Військово-цивільна адміністрація міста Лисичанськ звертається до всіх мешканців міста, керівників підприємств, організацій, установ, трудових колективів, приватних підприємців та громадських організацій з проханням взяти участь у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля», яку у зв’язку із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 перенесено на вересень-жовтень 2020 року.

В рамках акції у Лисичанську заплановано проведення 25 вересня Дня благоустрою та щотижневих «санітарних п’ятниць», відповідно до розпорядження керівника військо-цивільної адміністрації міста Лисичанськ від 09.09.2020 № 309.

Тож давайте забезпечимо постійне утримання в належному санітарному стані територій підприємств, закладів, установ та організацій, а також прилеглих територій, закріплених автодоріг та зупинок громадського транспорту.

Шановні мешканці міста! Не будемо байдужі, налаштуймося на плідну працю, вийдемо всі разом зі своїми сім’ями на вулицю і, подаючи приклад своїм дітям, спільними зусиллями наведемо такий порядок, в якому усім нам хотілося б жити!