Розпочато набір команд до проєкту «Зміцнення громадянського активізму серед молоді»!

ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» за підтримки Національного фонду демократії (National Endowment for Democracy) проводить набір команд до проєкту «Зміцнення громадянського активізму серед молоді».

Мета проєкту — підтримати громадянські ініціативи та громадські організації на початку діяльності, надати практичний досвід проєктного менеджменту.

До участі запрошуються команди у складі від 3 до 5 учасників віком від 18 до 35 років із Харківської області та територій Донецької та Луганської областей підконтрольних уряду України, а саме:

— представники ініціативних груп, що впроваджують позитивні зміни у своєму закладі освіти, місті, селищі або в ОТГ, котрі планують зареєструвати громадську організацію найближчим часом;

— засновники/члени/волонтери громадської організації, що була офіційно зареєстрована не більше 1 року, та потребуєте допомоги в організації своєї діяльності.

Можливості, що надає проєкт:

— практичний досвід з проєктного менеджменту за методологією Human-Centered Design;

— налаштування цифрових інструментів для організації роботи своєї команди (Microsoft 365 / Gsuite, Canva Pro);

— досвід бюджетування та фінансового менеджменту;

— потужна менторська підтримка на всіх етапах роботи над проєктом;

— отримання до 1000$ на його реалізацію.

Реєстрація команд триває до 16-го грудня за посиланням: https://bit.ly/32WPwJb

За додатковою інформацією звертатися: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. / +38(093)102-13-89 — Ірина Дразман.

За інформацією ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова»