Лисичанська міська військова адміністрація запрошує громадські та міжнародні організації до співпраці

46B180A2-C748-4B09-9701-1597504C76E7На виконання постанови КМУ від 21.04.2023 № 381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”», Лисичанська міська військова адміністрація запрошує громадські та міжнародні організації до співпраці в роботі Комісії з розгляду питань про надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією РФ проти України.

Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними.

Заява про висунення кандидатури від громадськості подається до уповноваженого органу у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та містить прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також такі відомості про заявника:

для міжнародної чи громадської організації:

  • - найменування;
  • - напрями діяльності;
  • - код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);
  • - місцезнаходження;
  • - контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти).

Заяви з запитуваною інформацією направляти на електронну пошту Лисичанської міської військової адміністрації Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. до 12.00 22.06.2023.