"День добра та поваги"

Другий місяць осені починається з особливої дати — 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день — ще одна можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Адже це люди, які мають великий досвід, знання, вміння та мудрість.

На передодні Дня ветерана, Міжнародного дня людей похилого віку у Лисичанському територіальному центрі для підопічних відбувся святковий захід за участю народно-інструментального ансамблю «Сувенир». В залі лунали задушевні привітання, а улюблені музичні композиції стали чудовим подарунком для ветеранів, нагадуючи їм про юність та прожите життя.

Від усього серця працівники терцентру вітають ветеранів зі святом, бажають миру, добра і щастя, міцного здоров’я, радості, довголіття та злагоди у ваших родинах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться теплий, душевний вогник — вічне джерело наснаги й любові.

Із святом Вас, шановні ветерани!!!

Лисичанський територіальний центр