Підтримка професійної діяльності соціальних робітників

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування піклується не тільки про пенсіонерів та інвалідів, які перебувають на обліку у відділеннях установи, але й надає психологічну підтримку соціальним робітникам та фахівцям у процесі їх професійної діяльності.

Людина, яка обирає професію, спрямовану на допомогу іншим, має розуміти і вміти працювати в умовах емоційного навантаження, інакше робота може призвести до нервового зриву або професійного вигорання.

З метою попередження та профілактики виникнення емоційного вигорання психологом територіального центру проведено супервізію з робітниками установи. Супервізія — це консультування більш досвідченого колеги, обговорення сильних та слабких сторін в роботі, виправлення помилок, професійна підтримка спеціалістів, що працюють у сфері «людина-людина».

Заняття проходило у невимушеній атмосфері, що сприяло вдосконаленню професійних умінь та навичок, отриманню нових знань, позитивному настрою. Підвищений настрій — запорука ефективної роботи.

Напередодні професійного свята вітаємо Вас, шановні робітники соціальної сфери! Бажаємо міцного здоров’я, витримки, наснаги та професійних успіхів!

Лисичанський територіальний центр