Єднає пісня всі серця

День Соборності України — державне свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту об’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

Ідея єдності і соборності батьківських земель — так само, як і ідеї незалежності, державного суверенітету, сильної централізованої влади — є головним змістом і смислом державницької ідеології більшості народів світу. Не став винятком і наш український народ. День Соборності України символізує єдність українських земель.

Лисичанський територіальний центр підтримує ініціативу єдності. Напередодні цього свята для ветеранів та пенсіонерів в терцентрі був проведений урочистий захід за участю фольклорного ансамблю «Мельничанка». Лунали українські народні, патріотичні та ліричні пісні, які дійсно єднали всі серця. Зустріч була теплою, щирою та доброзичливою. Для всіх присутніх пролунали побажання миру, витримки та добробуту у кожну родину. Концертна програма подарувала присутнім посмішки на обличчях та гарний настрій.

Лисичанський територіальний центр