Тепла допомога підопічним територіального центру

Через бойові дії та важку економічну ситуацію в Україні багато людей нашого регіону опинилися у скрутному становищі. Особливо це стосується громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. З настанням холодів таким людям становиться ще важче. Фізичні обмеження позбавляють змоги належно опалювати власний будинок.

Робітники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) допомагають пенсіонерам, особам з інвалідністю, які опинилися у важкій ситуації, рубати дрова, підносити вугілля та чистити печі. Надання такої допомоги для багатьох людей є значною та єдиною можливістю пережити зиму.

Крім того, працівники та керівництво територіального центру знаходяться у постійному пошуку можливостей розширити свою допомогу. Так, вже в поточному році терцентр спільно з Норвезькою Радою у Справах Біженців (NRC) надали підопічним електричні обігрівачі та теплі ковдри, які були надані NRC у рамках акції Папи Римського Франциска — «Папа для України». Завдяки цій допомозі зимові холоди для підопічних територіального центру пройшли набагато легше. Люди відчули не тільки матеріальну допомогу, а й увагу та піклування про них, що теж має велике значення для пенсіонерів та осіб з інвалідністю.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)