Травневі виїзди мультидисциплінарної команди

Мультидисциплінарна команда Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжує свою роботу відповідно до плану. У травні 2019 року командою було здійснено 3 виїзди до мешканців віддалених районів нашого міста, а саме: до мікрорайонів склозаводу «Пролетарій», шахти «Матроська» та м. Привілля.

У складі команди є соціальний працівник, юрисконсульт, перукар, медична сестра та фахівець УПСЗН Лисичанської міської ради. Ветеранам, пенсіонерам та особам з інвалідністю були надані роз’яснення щодо оформлення житлових субсидій у зв’язку зі змінами у законодавстві, інформаційно-консультаційні, юридично-правові, соціально-медичні послуги та послуги перукаря.

Фахівець УПСЗН та працівники терцентру відповіли на численні запитання присутніх, а перукар підняла настрій новими зачісками. Треба зазначити, що атмосфера спілкування була відкритою, щирою та конструктивною. Мешканці міста відгукнулися теплими словами подяки за прекрасну організацію заходів. Колектив терцентру вдячний за співпрацю Головам первинних організацій ветеранів мікрорайону склозаводу «Пролетарій» Тетяні Галенко та мікрорайону шахти «Матроська» Надії Холодовій, а також керівництву ПК «Діамант» Юлії Пшебіціній та директору КЗ «Лисичанська централізована бібліотечна система» Олені Шарковій.

З початку 2019 року мультикомандою обслуговано 60 осіб та надано понад 200 послуг.

Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)