Фахівці Лисичанського терцентру здійснили виїзний захід в УТОС

Мультидисциплінарна команда Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відповідно до затвердженого графіку здійснила черговий виїзд  до осіб з інвалідністю УТОС.

Командою у складі завідувача відділення, соціального працівника, юрисконсульта, сестри медичної та перукаря було надано комплекс послуг, а саме: інформаційно-консультаційні, юридичні, соціально-медичні послуги та послуги перукаря.

Особливу увагу було приділено темі профілактики та запобіганню домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Юрисконсультом терцентру надані вичерпні роз’яснення щодо дій та наслідків, які тягнуть за собою вчинення насильства. Правова обізнаність осіб зазначеної категорії має велике значення в їх повсякденному житті, тому при кожному виїзді мультидисциплінарної команди юрисконсульт проводить інформаційно-консультативні заходи для підвищення рівня правових знань населення.

На численні запитання від присутніх фахівцями були надані змістовні відповіді.

Зустріч, як завжди, пройшла у теплій та дружній атмосфері. Учасники заходу відгукнулися теплими словами подяки та сподіваннями на подальшу співпрацю.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)