До уваги громадян міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля!

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надає особам похилого віку та особам з інвалідністю віком понад 18 років, особам у зв’язку з безробіттям (які мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей або осіб з інвалідністю), іншим категоріям осіб у зв’язку зі складними життєвими обставинами, соціально-побутові послуги на платній та безоплатній основі.

Відповідно до чинного законодавства на надання безоплатних соціальних послуг у територіальному центрі мають право:

— особи похилого віку, середньомісячний сукупний дохід яких становить менше двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб;

— особи з інвалідністю 1 групи віком понад 18 років;

— особи, які постраждали від торгівлі людьми та від домашнього насильства;

— інші категорії осіб — безоплатні соціальні послуги з інформування, консультування, представництва інтересів, а також соціальні послуги, що надаються екстрено (кризово).

Територіальний центр може надавати платні соціальні послуги (в межах наявних можливостей), визначені постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2004 року № 12 (зі змінами) «Про порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку».

У 2020 році терцентр надає платні послуги (Додаток 1).

За довідками звертатися за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, буд. 22-Б, тел. 7-29-29.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_1.xls)Dodatok_1.xls[Тариф на платну соціальну послугу догляду вдома, що надається Лисичанським територіальним центром соціального обслуговування]