У Лисичанському територіальному центрі відбулась робоча нарада з фахівцями відділення соціальної допомоги вдома

В умовах карантинних обмежень Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжує надавати послуги особам похилого віку та особам з інвалідністю, які за станом здоров’я потребують догляду вдома.

А керівництво територіального центру систематично проводить робочі наради з фахівцями відділення соціальної допомоги вдома. Так, сьогодні, 30 вересня, було проведено чергову нараду, на якій розглядалися питання про якість соціальних послуг, про організацію роботи щодо підготовки документів для призначення допомоги на догляд одиноким особам у віці понад 80 років, які потребують постійного стороннього догляду, рекомендації щодо профілактики захворювання на COVID-19, інші питання, які стосуються діяльності відділення.

Під час наради відбулася жвава дискусія з обговорення деяких законодавчих актів. Керівництвом установи надані відповіді та роз’яснення на численні запитання соціальних робітників.

Зазначимо, що з початку року відділенням соціальної допомоги вдома, у складі 43 соціальних робітники, надано 14 550 послуг 493 особам, в тому числі 11 паліативно хворим під наглядом сестри медичної.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

У відділенні соціальної допомоги вдома відповідно до Державних стандартів догляду вдома та паліативного догляду послуги надають 43 соціальних робітника.