«Історія Бельгійської спадщини міста Лисичанська від початку до сьогодення»

Під такою назвою, вчора, 15 квітня, в мультимедійній кімнаті управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА відбулась зустріч підопічних Лисичанського територіального центру з науковим співробітником міського краєзнавчого музею Миколою Ломакою.

Під час зустрічі Микола Миколайович розповів присутнім про історичні та архітектурні пам’ятки різних епох міста Лисичанськ, а також провів фотоекскурсію світлинами, на яких зображені споруди, побудовані бельгійськими спеціалістами на території нашого міста. Більшість з них дуже добре збереглися, попри час, природні умови та військові дії.

Учасники пізнавального заходу з кожною хвилиною поглиблювалися у віртуальну екскурсію містом, із зацікавленістю розглядали фото будівель та дізналися багато цікавих історичних фактів. Кожна споруда несла в собі особливі деталі декору та яскраво виражений стиль.

Подорож була не тільки пізнавальною, але й дуже цікавою, бо історію рідного краю важливо знати в будь-якому віці. Сповненні гарним настроєм та позитивними емоціями підопічні терцентру чекають наступної зустрічі.

Дякуємо соціальним партнерам — колективу Лисичанського міського краєзнавчого музею за співробітництво.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)