Відбулося засідання міської комісії з питань звільнення осіб від плати за надання соціальних послуг

 Сьогодні, 18 травня, в Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області відбулося чергове засідання міської комісії з питань звільнення осіб від плати за надання соціальних послуг під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Євгена Наюка.

Членами комісії ретельно розглянуті 3 заяви від осіб похилого віку про звільнення від плати за надання їм соціальних послуг у відділеннях Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

За результатами розгляду заяв та поданих документів комісією, з урахуванням норм чинного законодавства та обставин, що склалися у заявників і мали значення для прийняття рішення, було вирішено задовольнити звернення про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.

Повну інформацію про послуги Лисичанського територіального центру можна отримати за телефоном (06451) 7-29-29 щодня, крім вихідних, з 8.00 до 16.00, або за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22Б.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).