У м. Лисичанську відбулося відкриття кімнати психологічної допомоги для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

 18 травня на базі Лисичанського центру соціальних служб за участі партнерів по соціальній роботі центру було відкрито кімнату психологічної допомоги для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Створення кімнати стало можливим завдяки участі команди м. Лисичанська у проєкті «Школа соціальних ініціатив» та підтримці партнерів: Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), БО «Львівська освітня фундація», платформ ініціатив «Теплиця» (м. Слов’янськ) та «Вільна хата» (м. Краматорськ).

У кімнаті психологічної допомоги батьки та діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, зможуть отримати психологічну допомогу та підтримку, взяти участь у тренінгах, направлених на профілактику негативних обставин, майстер-класах, які будуть сприяти покращенню емоційного здоров’я громади та інших заходах.

Завдяки відкриттю кімнати психологічної допомоги покращиться задоволення потреб громади щодо отримання якісних психологічних послуг, які стануть більш доступними для всіх категорій населення. Це сприятиме мінімізації складних життєвих обставин у родинах, у тому числі зменшенню кількості випадків домашнього насильства.

Лисичанський міський центр соціальних служб