В терцентрі святкували День визволення Лисичанська від фашистських загарбників

 З нагоди 78-ї річниці визволення Лисичанська від фашистських загарбників та Дня міста в територіальному центрі соціального обслуговування відбувся урочистий захід.

Тепло і сердечно ветеранів та присутніх привітала в. о. директора Марина Коханова. Вона подякувала їм за мужність і героїзм та висловила глибоку вдячність за те, що як і трудівники тилу, вони наближали велику Перемогу, піднімали місто з руїн та відроджували його для нащадків.

Відмінним подарунком для героїв зустрічі стала святкова концертна програма у виконанні солістів палацу культури «Діамант», які виконали пісні воєнних років та чудові ліричні композиції. Підопічні терцентру отримали величезне задоволення від концерту та активно підтримували артистів оплесками.

Офіційна частина заходу завершилась святковим обідом зі смачною солдатською кашею та солодощами. У задушевній обстановці, в колі друзів герої свята під баян та гітару співали пісні, читали вірші, згадували минулі роки.

У вересні 1943 року нашу землю було звільнено від фашистської окупації. В ці дні ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих воїнів-визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму та сили волі.

Дорогі ветерани, трудівники тилу, діти війни, жителі Лисичанська!

Вітаємо вас зі святами, бажаємо миру, добра та злагоди. Любить і поважайте наше місто, зберігаючи та примножуючи його надбання.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)