Загальнонаціональне опитування ветеранів: як взяти участь

Міжнародна організація з міграції (MOM) проводить загальнонаціональне опитування ветеранів, членів їхніх родин, членів родин загиблих ветеранів і ветеранських громадських організацій.

Воно проводиться у 24 областях України та місті Києві й триватиме до 18 серпня.

Формат опитування передбачає анкетування, особисті зустрічі з респондентами й телефонні дзвінки.

Метою такої ініціативи є збір та аналіз інформації щодо різних аспектів соціальної реінтеграції ветеранів.

Результати дослідження на регіональному та національному рівнях будуть обговорені між представниками громад, профільними міністерствами, ветеранськими центрами та надавачами послуг ветеранській спільноті. Відповідні напрацювання сприятимуть усуненню перепон на шляху соціальної реінтеграції ветеранів і членів родин загиблих.

Охочі взяти участь в опитуванні можуть зателефонувати за номером: (095) 761-35-56. Також долучитися до нього можна через WhatsApp. Для організацій ветеранів діє номер: (095) 672-27-25.

У разі виникнення питань надсилайте листи на адресу електронної пошти: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Опитування проводиться дослідницькою агенцією SREO CONSULTANCY Limited у межах проєкту «Шлях стійкості» відповідно до принципів захисту даних Міжнародної організації з міграції за фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Мінреінтеграції