Відбулося нагородження переможців першого етапу всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей-2011»

У м. Лисичанську відбулося урочисте нагородження переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей-2011», який крокує містами України вже десятий рік поспіль.

І знову допомогу в проведенні церемонії нагородження переможців Державній податковій інспекції в м. Лисичанську надав Лисичанський краєзнавчий музей.

Ті, заради кого зібралися в залі музею, цілком заслуговували вшанування. Для талановитих дітей-переможців першого етапу конкурсу, їхніх вчителів та батьків лунали слова подяки від податківців та музичні поздоровлення від юних музикантів Лисичанської дитячої музичної школи № 2.

Як з’ясувалось, податкова тематика зацікавила школярів. Деякі переможці вже не перший раз беруть участь у конкурсі і посідають призові місця. Роботи вражають своєю глибиною, фантазією та майстерністю.

Головна мета, яку ставить перед собою податкова служба, проводячи такі конкурси, — це виховання нового, освіченого і сумлінного покоління платників податків.

Школярам було запропоновано замислитися на такі дорослі теми, як податки, державний бюджет, соціальні гарантії — і роботи, які надані на конкурс, підтвердили, що молоде покоління не байдуже до цих питань. Діти серйозно розмірковують не тільки про своє майбутнє, але й про майбутнє своєї країни. І критика, яка часом прозирає у конкурсних роботах — тому підтвердження.

Працівники краєзнавчого музею на високому, якісному рівні оформили виставку конкурсних робіт, з якою мали можливість ознайомитись усі відвідувачі музею. До речі, виставка буде діяти на протязі усього червня місяця, то ж бажаючи можуть її побачити.

Людмила Величко, завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м. Лисичанську щиро подякувала усім, хто приймав участь у конкурсі, хто допомагав його організувати, хто наддав спонсорську допомогу.

Переможцям і призерам були вручені Дипломи від податкової служби та подарунки від спонсорів конкурсу.

Л. В. Величко — завідувач сектору ДПІ в м. Лисичанську