Держкомтелерадіо оголошує Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує у 2015 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

Щорічний Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва засновано Держкомтелерадіо у 2007 року з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризації сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.

На конкурс подаються друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження.

Конкурс проводиться в таких номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей»; «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

Прийом заявок на участь триває з 1 вересня по 1 грудня 2015 року.

Положення про конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо в розділі «Виставки, премії, конкурси, фестивалі» в підрозділі «Конкурси».

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація