В області будуть реалізовуватися Регіональна програма дорожнього будівництва на 2016-2019 роки та Регіональна цільова програма енергозбереження в бюджетній сфері на 2016-2020 роки

Під час апаратної наради в облдержадміністрації директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Максим Шахов виступив зі звітом про роботу Департаменту за 2015 рік.

У звіті йшлося про основні сфери діяльності Департаменту, включаючи промислове виробництво, енергетичний комплекс, вугільну промисловість, стан доріг в області, роботу транспортного управління тощо.

Максим Шахов розповів про проблематику, вжиті Департаментом заходи з вирішення нагальних питань, а також заплановані заходи на поточний рік.

Зокрема, він поінформував про реалізацію Регіональної програми дорожнього будівництва у Луганській області на 2016-2019 роки та Регіональної цільової програми енергозбереження в бюджетній сфері Луганської області на 2016-2020 роки, пріоритетним напрямком діяльності якої є об’єкти соціальної сфери області. Також була окреслена ситуація на основних підприємствах регіону, в тому числі щодо приватизації Сєвєродонецької ТЕЦ та загрозу наслідків консервації шахт в області.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація