Навчання у продовж життя. Ваучер, як новітні можливості

Медичні сестри дитячих садочків міста Лисичанська активно взялися підвищувати кваліфікацію. Останнім часом серед жителів міста Лисичанська стало популярним навчання по ваучеру.

Наше сьогодення є дуже складним та динамічним, потрібно не тільки багато знати, але й уміти постійно розширювати та оновлювати свої знання, а сучасні дитячі заклади вимагають дедалі більших зусиль від кожного працівника.

Протягом серпня — вересня 2018 року Лисичанським міським центром зайнятості видано 3 ваучери для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, із них 2 ваучери на підвищення кваліфікації за спеціальністю — медсестринство та один на підвищення кваліфікації за спеціальністю — ветеринарна медицина.

Так, молода дівчина, ветеринарний лікар за освітою, із-за конфлікту на Донбасі змушена була покинути власну домівку та цікаву роботу. Щоб влаштуватися на нову роботу та мати хорошу заробітну плату необхідно постійно отримувати нові знання, відповідати новітнім вимогам. І тут в нагоді став ваучер, отримавши який, у дівчини з’явилася можливість ознайомитися з новим технологіями у ветеринарній галузі, знайти відповіді на складні питання та обмінятися досвідом.

Лисичанський міський центр зайнятості бажає своїм студентам успіхів та натхнення у навчанні.

Якщо Вам 45 років, або Ви є внутрішньо переміщеною особою, або учасником АТО з групою інвалідності, якщо хочете йти у ногу з часом, навчатися, цікавитися інноваційними підходами до роботи, тоді Вам до служби зайнятості.

За детальною інформацією звертатися за адресою: Лисичанський міський центр зайнятості, м. Лисичанськ, вул. В.Сосюри, 273, робоче місце 29.

Лисичанський міський центр зайнятості