Анонс культурних та спортивних заходів з 21 по 27 вересня

З 20 вересня по 3 жовтня до Дня людей похилого віку, у відділенні соціально-побутової реабілітації територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян пройде відкриття виставки творчих робіт вишивальниць Крижанівської Г.Г. та Абрагам Н.П.
22 вересня з нагоди Дня партизанської слави відбудеться привітання ветеранів ВВВ вдома з наданням благодійної допомоги продуктовими наборами, а у бібліотеках міста протягом дня пройдуть тематичні години.
З 23 вересня по 3 жовтня у стаціонарному відділенні для тимчасового мешкання пенсіонерів територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян пройде відкриття виставки творчих робіт учнів художньої школи.
24 вересня о 13.00 у ПК ім. В.І.Леніна розпочнеться літературно-музичний вечір «Їх подвиг безсмертний - приклад молодим», а о 14.00 – тематичний вечір «Вічною пам’яттю живі», присвячений Дню партизанської слави у музеї бойової та трудової слави у ПК ім. В.М.Сосюри. О 15.00 Новодружеська ЦБС запрошує на концерт солістки-вокалістки, заслуженої артистки України Л. Манасян.
27 вересня на стадіон «Шахтар» відбудеться Чемпіонат області з футболу серед команд ФК «Лисичанськ - Пролетарій» та ФК «Олімп» м. Старобільск.
Крім того, 25 вересня народний чоловічій вокальний ансамбль «Обрій» ПК ім. В.І.Леніна братиме участь у творчому звіті Луганської області у м. Києві.
27 вересня команда м. Лисичанська прийме участь у чемпіонаті України з боротьби дзюдо (м. Суми).