До уваги підприємств!

Лисичанська міська рада нагадує про необхідність подання до Департаменту екології та природних ресурсів обласної військово-цивільної адміністрації в термін до 1 лютого 2016 року реєстрових карт ОУВ та ООУВ, якщо їх показники загального утворення відходів перевищує 1000 умовних одиниць на рік (для ОУВ) або показник загального обсягу оброблення чи утилізації відходів не менше ніж 100 т/рік (для ООУВ), згідно п. 2 та п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 1998 р. № 1360 «Про затвердження Порядку ведення реєстру об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів».

В разі, якщо їх показник загального утворення відходів складає менше 1000 умовних одиниць або показник загального обсягу оброблення чи утилізації відходів менше за 100 т/рік, підприємства повинні письмово про це повідомити Департамент екології та природних ресурсів обласної військово-цивільної адміністрації.

Для консультації з даного питання вищевказані підприємства можуть звернутися до Департаменту екології та природних ресурсів, контактна особа : Макаренко Наталія Валеріївна (06452)4-40-68, 0934480697.

Звертаємо Вашу увагу на необхідність проведення інвентаризації, ідентифікації відходів виробництва та споживання, а також безумовного виконання вимог чинного законодавства.

Управління економіки Лисичанської міської ради