Міжнародний виставковий центр запрошує

24-26 вересня 2013року на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Броварський проспект, 15, м. Київ) відбудуться нижчезазначені виставкові заходи, організаторами яких є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України, Міжнародний виставковий центр.

• XI Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2013»

(енергетичне, електротехнічне, світлотехнічне обладнання, промисловий електропривід, електрообладнання механізмів, машин, промислового, залізничного, міського електротранспорту, кабельно-провідникова продукція, автоматизація, КВПіА).

• XII Міжнародний виставковий форум «Технології захисту/ПожТех-2013» (цивільний захист населення і територій, пожежна та техногенна безпека, охорона праці та промислова безпека, засоби захисту та рятування).

На виставці буде представлена аварійно-рятувальна техніка, що може використовуватись комунальними службами для проведення висотних робіт, ліквідації аварійних течій, завалів дерев тощо.

25-28 вересня

• X Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека — 2013»

(бойова, службова, мисливська, спортивна зброя, боєприпаси, оптика та аксесуари, спеціальні засоби для служб охорони та правоохоронних органів, тактичне спорядження, засоби зв’язку, спеціальний транспорт).

Ділова програма за тематичними напрямками зазначених заходів передбачає проведення науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів» за участю керівників та фахівців профільних міністерств і відомств, асоціацій, представників міжнародних організацій та фондів, науковців, зарубіжних експертів.

Відвідування заходів — безкоштовне. За довідками звертатися за тел.: (044) 201-11-57; 201-11-63; 201-11-64; сайт: www.iec-expo.com.ua