Щодо виплати державних допомог, компенсацій, субсидій та пільг за рахунок коштів з державного бюджету

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі — Управління) 7 квітня 2021 року перераховані кошти, які надійшли з державного бюджету у загальній сумі 18 959,5 тис. грн на виплату одержувачам державних допомог, компенсацій, субсидій та пільг у квітні 2021 року:

— державних соціальних допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплату послуг окремим категоріям населення за квітень 2021 року (в повному обсязі) — 10 843,7 тис. грн;

— компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування та допомоги на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за квітень 2021 року (в повному обсязі) — 125,2 тис. грн;

— пільг і житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого пічного побутового палива і скрапленого газу у грошовій готівковій формі за березень 2021 року (частково, а саме для виплати через поштові відділення зв’язку) — 7 990,6 тис. грн.

Виплата вищезазначених допомог буде здійснюватися в установлені строки у спосіб, визначений одержувачем, тобто на поточний рахунок в банківській установі, або на поштове відділення зв’язку за датою виплати.

Після надходження другої частини фінансування з державного бюджету в сумі 9477,8 тис. грн на виплату пільг і житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого пічного побутового палива і скрапленого газу у грошовій готівковій формі за березень 2021 року кошти будуть перераховані Управлінням через установи уповноважених банків на поточні рахунки одержувачів в установлені законодавством строки.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА