Танцювальному ансамблю "Улыбка" - 20!

9 лютого в приміщенні Палацу культури імені В.І. Леніна відбувся ювілейний концерт танцювального ансамблю «Улыбка» та керівника цього ансамблю Лідії Науменко. Ювілярів вітали творчі колективи міста. Про це повідомляє відділ культури Лисичанської міської ради.

У цей день глядачі мали змогу насолоджуватись виступами самих ювілярів. Учасники ансамблю «Улыбка» продемонстрували свої найкращі номери, а Лідія Науменко, в дуетах з солістами Палацу культури імені В.І. Леніна, виконала улюблені всіма глядачами пісенні твори. Привітала ювілярів й начальник відділу культури Людмила Ткаченко, яка вручила Лідії Іванівні Науменко Подяку відділу культури Лисичанської міської ради за вагомий особистий внесок в розвиток культури міста, велику роботу з виховання підростаючого покоління, особистий творчий внесок у пропаганду та популяризацію хореографічного мистецтва серед дітей і молоді міста.

Крім того, Грамотами відділу культури були нагороджені й учасники танцювального колективу «Улыбка» за популяризацію хореографічного мистецтва. Молодшу групу цього ансамблю - танцювальний колектив «Фантазія» - нагороджено Подякою відділу культури за спадкоємність поколінь у розвитку хореографічного мистецтва. Усі учасники колективу «Улыбка» також були відзначені грамотами Палацу культури імені В.І. Леніна та пам’ятними подарунками.