У міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 7 травня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію начальника УПСЗН міської ради Олени Єздакової про стан роботи з контролю за правильністю надання державної соціальної допомоги (додається) та інформацію начальника управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства Віталія Саханя про підсумки роботи комунальних підприємств та установ міста в опалювальний період 2018-2019 років (додається) та затвердили заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери м. Лисичанська до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Окрім того, під час засідання члени виконкому ухвалили рішення про вшанування обдарованих дітей, лауреатів конкурсів, олімпіад, а також педагогів, працюючих з ними, про організацію харчування школярів у ІІ півріччі 2019 року, про розміщення дитячих атракціонів, про видалення аварійних дерев, внесли зміни до складу міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги у зв’язку з кадровими змінами, затвердили акти санітарно-технічного стану будинку, рішення комісії з вирішення спірних питань землекористування та акти комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, план загальноміських заходів, присвячених Дню Європи на 2019 рік та організацію сезонної виїзної торгівлі морозивом та безалкогольними напоями на території міста Лисичанська тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».