В Лисичанській міській раді пройшло засідання виконкому

Сьогодні, 4 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив перший заступник міського голови Андрій Шальнєв.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Про стан роботи з надання пільговій категорії населення передбачених законодавством пільг і компенсацій доповів начальник відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення Валерій Юрков (додаток 1).

Начальник архівного відділу міської ради Олена Гайдук ознайомила присутніх зі станом архівної справи в установах, організаціях та на підприємствах міста Лисичанськ (додаток 2). Заслухавши та обговоривши інформацію було прийнято рішення взяти її до відома та продовжити роботу в зазначених напрямках.

 

Також членами виконкому було затверджено перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанську, рішення про забезпечення гарантованих прав на отримання паспортних документів жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля у Центрі надання адміністративних послуг у м. Лисичанську, виділено кошти на надання одноразової допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля.

Також була погоджена та винесена на розгляд чергової сесії Лисичанської міської ради Програма із підготовки та проведення загальноміських заходів на 2019 рік.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».