В рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми на вулицях Лисичанська провели інформаційну кампанію

Сьогодні, 18 жовтня, у на вулицях Лисичанська була проведена широкомасштабна інформаційна кампанія в рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

За ініціативи Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Міністерства соціальної політики за фінансової підтримки уряду Канади починаючи з 1 грудня 2014 року по теперішній час в Луганській області реалізується проект «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», метою якого є посилення спроможності органів державної влади у сфері протидії торгівлі людьми.

Проект впроваджується РПСОЦ «Жінки Донбасу» у партнерстві з Департаментом соціального захисту населення в Луганської області.

Разом з активною групою студентів Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею та членів молодіжної ради, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту організована та проведена інформаційна акція, яка спрямована на підняття рівня обізнаності населення нашого міста щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради