У Лисичанську пройшло чергове засідання виконкому

У Лисичанську пройшло чергове засідання виконкому Вчора, 6 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Члени виконавчого комітету розглянули питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Виконавчий комітет заслухав інформацію про роботу шкіл естетичного виховання міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля, а також погодив розмір щомісячної плати за навчання в школах естетичного виховання мм. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля з 01.09.2017 року.

Також обговорювалось питання щодо ситуації, яка склалася на ЛКСП «Лисичанськводоканал». За підсумками обговорення службам міста були наданы відповідні доручення.

Під час засідання було затверджено акти комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ. Новодружеськ. Привілля; рішення про видалення аварійних дерев; про створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у м.м. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля. Також затверджено склад та Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирних будинків на території міста Лисичанська та внесенні зміни до складу декількох міських комісій.

Окрім того, члени виконавчого комітету ухвалили рішення про проведення загальноміських заходів, присвячених Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, 21-й річниці Конституції України і Дню молоді та виділили кошти на проведення цих заходів.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».