У Лисичанську відбулось засідання чергової 47-ї сесії Лисичанської міської ради

Сьогодні, 21 червня, пройшло засідання чергової 47-ї сесії Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова м. Привілля, керівники та співробітники органів державної влади, структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Депутатським корпусом були внесені зміни до міського бюджету на 2018 рік, виділені кошти на фінансову підтримку КП ЛМР «Електроавтотранс» та ухвалена низка питань щодо регулювання земельних відносин.

Під час пленарного засідання депутатами була заслухана та взята до відома інформація про підсумки роботи комунальних підприємств і установ міста в опалювальний період 2017 — 2018 рр. та заходи з підготовки об’єктів ЖКГ, соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 рр.; інформація про хід виконання Програми реалізації державної молодіжної та сімейної політики на території міста Лисичанськ на 2016-2020 роки; затверджено Статут, загальна чисельність, Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників КУ «Лисичанський інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської ради Луганської області»; внесені зміни до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2018 рік, до Положення про Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Порядку надання соціальних послуг структурними відділеннями територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); до структури, штатного розпису та Положення про управління праці та соціального захисту населення міської ради.

Також на засіданні депутатами були ухвалені рішення про прийняття проектно-кошторисної документації та витрат на її виготовлення у власність територіальної громади м. Лисичанська, про звільнення від оплати за комунальні послуги Лисичанської територіальної організації УТОГ, про припинення міських комунальних закладів охорони здоров’я які надають первинну допомогу.

Окрім того, на засіданні депутати підтримали звернення щодо відновлення з 2018 року фінансування компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян за рахунок субвенції з Державного бюджету та звернення щодо недопущення техногенної катастрофи та забезпечення соціальної стабільності у регіоні, забезпечення сплати містоутворюючим підприємством ПРАТ «ЛИНІК» податків до бюджетів всіх рівнів, підтримки трудового колективу ПРАТ «ЛИНІК» та створення умов для своєчасної виплати заробітної плати і збереження робочих місць працівників.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».