Відбулося засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги

13 листопада в управлінні праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради відбулося чергове засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги.

Під час засідання комісією розглянуті питання призначення житлової субсидії в окремих випадках, визначених Положенням про порядок призначення житлових субсидій (постанова КМУ від 21.10.1995 № 848), та питання щодо взяття на облік до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги (постанова КМУ від 29.01.2003 № 117).

 

Засідання відбулося під головуванням заступника міського голови Максима Головньова та за участю представників виконавчих органів міської ради, Лисичанського міського центру зайнятості.

Зокрема, членами комісії було розглянуто всього 34 заяви громадян, в тому числі щодо:

- призначення житлової субсидії – 33;

- внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем їх фактичного проживання - 1.

По кожній заяві рішення приймається з урахуванням акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та наданих до заяви документів.

За підсумками розгляду заяв комісією прийнято відповідні рішення, з них - щодо призначення житлової субсидії:

- на понаднормову площу житла - 12 заявникам;

- на фактично проживаючих осіб - 16 заявникам.

З питання внесення пільговика до Єдиного державного реєстру осіб, які мають право на пільги за місцем його фактичного проживання, комісією прийнято позитивне рішення.

Окрім того, під час засідання було розглянуто подання з питання припинення надання житлової субсидії 13 особам, які не повідомили про зміну переліку отримуваних житлово - комунальних послуг, умов їх надання.

Всього з початку 2019 року проведено 29 засідань комісії, на яких розглянуто 1858 заяв.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради