У Лисичанську відбулася робоча зустріч з представниками Програми ООН із відновлення та розбудови миру

 Одним із пріоритетних завдань військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) міста Лисичанськ в сфері надання соціальних послуг населенню є наближення їх до людей на рівні громади.

Так сьогодні, 9 лютого, у Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулася робоча зустріч представників Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади» (далі – Компонент) Програми ООН із відновлення та розбудови миру із заступником керівника ВЦА м. Лисичанська Євгеном Наюком, начальником управління праці та соціального захисту населення Оленою Бєлан, з керівництвом та фахівцями територіального центру.

 Метою зустрічі було попереднє ознайомлення з умовами надання адресних та натуральних соціальних послуг у Лисичанській територіальній громаді, яка зацікавлена співпрацювати із Компонентом.

Під час зустрічі були розглянуті наступні питання:

- досягнення закладів соціального захисту населення м. Лисичанська у сфері максимального наближення адміністративних послуг до їх отримувачів;

- перелік натуральних та адресних послуг, які організовано у громаді;

- ознайомлення із можливостями Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні;

- місцеві стратегічні плани, що відображають пріоритетність соціального напрямку у громаді.

Окрім того, представники Компоненту оглянули приміщення Лисичанського територіального центру та ознайомилися з напрямами роботи установи в умовах адміністративно-територіальної реформи.

За результатами обговорень учасники робочої зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та координацію зусиль з метою реалізації спільних проєктів, направлених на соціальну підтримку мешканців громади.

Управління праці та соціального захисту населення»