Карантинні перевірки тривають

 Вчора, 18 серпня, проведена чергова моніторингова перевірка за дотриманням протиепідемічних заходів в першу чергу на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі, агропродовольчих ринках, закладах громадського харчування, а також в об’єктах побутового обслуговування населення. Захід проводили спеціалісти відділу споживчого ринку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації разом зі спеціалістами Лисичанського міського управління ГУ Держпродспоживслужби та ВП № 3 Сєвєродонецького РУНП в Луганській області.

В ході чергової перевірки було обстежено 16 об’єктів торгівлі та побутового обслуговування населення щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та виявлено порушення вимог протиепідемічного режиму. На порушника складено протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні порушення - «Порушення правил щодо карантину людей».

Фахівцями Держпродспоживслужби проведена роз’яснювальна робота та надані рекомендації з дотримання умов карантину керівникам та персоналу закладів.

Наразі робота у зазначеному напрямку триває.

Відділ споживчого ринку Лисичанської міської ВЦА