Чергова 64-а сесія пройшла у міській раді

28 березня та 19 квітня відбулись засідання чергової 64-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міські голови міст Новодружеськ та Привілля, керівники і співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

На початку засідання 28 березня секретар міської ради Едуард Щеглаков зачитав заяву депутата Олександра Квітки про приєднання до депутатської групи «За мир та розвиток Лисичанська».

Під час засідання депутати внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалили низку питань щодо регулювання земельних відносин.

Також депутатами було взято до відома звіти про виконання низки міських програм: Програми економічного і соціального розвитку м. Лисичанська на 2018 рік, міської Програми розвитку системи освіти м. Лисичанська на 2016-2020 роки, Програми сприяння розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в місті Лисичанську на 2018-2020 роки, Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанська на 2017 — 2020 роки, Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська за 2018 рік та Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки у м. Лисичанську. Затверджено Програму економічного і соціального розвитку м. Лисичанська на 2019 рік, Положення про центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанськ у новій редакції; внесені зміни до Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік та до назви будівлі середньої ЗОШ І-ІІ ступенів № 11.

Окрім того, депутати підтримали звернення щодо перегляду тарифів на електроенергію для промислових підприємств та комунальних закладів Луганської області (додається) та звернення проти закриття станції Новодружівська з метою уникнення подальшого погіршення соціального та економічного стану нашого міста (додається).

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Zvernennya_1.docx)Zvernennya_1.docx[Звернення щодо перегляду тарифів на електроенергію для промислових підприємств та комунальних закладів Луганської області]
Скачать этот файл (Zvernennya_2.docx)Zvernennya_2.docx[Звернення проти закриття станції Новодружівська]