У Лисичанську відбулось засідання комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання)

 15 квітня 2021 року відбулось засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання), утвореної відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07. 2019 №169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води».

Під час засідання комісії були розглянуті звернення громадян щодо погодження відключення квартир від мереж ЦО та надання дозволу на встановлення індивідуального газового опалення у квартирах, які на даний час є без централізованого опалення.

 

Також члени комісії розглянули звернення громадян, які пов’язані з неможливістю отримання якісних послуг теплопостачання через технічні складові.

За підсумками обговорень членами комісії було прийнято рішення відмовити в погодженні відключення квартир від мереж централізованого теплопостачання у зв’язку з відсутністю підґрунтя, зазначеного у п.1 розділу ІІІ Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2019 року № 169, заявникам які мешкають у наступних житлових будинках.

Перелік житлових будинків додається.

Вложения:
Скачать этот файл (Perelik_gutlovuh_bydunkiv.docx)Perelik_gutlovuh_bydunkiv.docx[ ]